15 de gener 2016

CARNAVAL 2016

Benvolgudes famílies,

El proper dissabte 6 de febrer de 2016, l’AMPA participarà de l’activitat de la Rua de Carnestoltes que es farà a la ciutat de Lleida a les 18h de la tarda.

Aquest any anirem disfressats dels personatges de la pel·lícula «Del Revés» (Inside Out) i portarem una carrossa amb el quadre de comandaments dels sentiments! 

 














Farem la disfressa amb samarretes estampades, de mànega llarga, amb els colors i els sentiments que representen els personatges.

Totes les famílies interessades en participar ens heu de fer arribar la Butlleta (PDF) i el pagament degudament omplert fins al divendres 22 de gener, a la porteria del Col·legi per encarregar les samarretes  (el cost és 8 euros).

El proper dijous 21 i divendres 22 de gener, des de les 16:45 a les 18:00 hores, tindreu disponibles a la porteria una mostra de les samarretes per poder fer la tria de les talles com més us convingui, d'acord a les recomanacions que us fem.


Es distribuiran els colors i personatges per famílies (p. ex: família Gutiérrez de 5 membres aniran tots d’Alegria - Groc).

Quan tinguem el material preparat us avisarem per recollir-lo i donar les últimes instruccions.

Recomanacions:

1) Es recomanable demanar la samarreta dos talles més gran si us la voleu posar per sobre de la roba d'abric.

2) Us animem a completar la vostra disfressa amb complements d'acord amb el sentiment (Por: "pajarita", perruca lila; Ira: corbata vermella, perruca vermella; Fastig: mocador verd, perruca verda; Alegria: perruca blava; i Tristesa: ulleres plàstic negres grans, perruca blava.

3) Portarem pintura de cara per qui vulgui pintar-se d'acord amb els colors del personatge que li correspongui

4) Si els vostres fills/es cursen infantil podeu utilitzar la disfressa que han preparat des de l'escola

Us animem a participar d’una festa en que grans i petits gaudim compartint moments de diversió participant com a comunitat que som del col·legi. Entre tots, fem Episcopal!



Junta de l'AMPA


1 comentari: