07 de juny 2016

RECULL FOTOGRÀFIC REVETLLA 2016

Famílies,

Aquest any, el Sopar de Revetlla, posava un gran punt i final a la jornada festiva de l'Escola de cloenda del curs escolar. Més de 500 persones ens hi vam aplegar. Tot un èxit!

Les famíles vam poder gaudir de la festivitat esportiva durant tot el dissabte 4 de juny. Matí intens, amb molta activitat a l'Escola, on els patis de la mateixa es convertien en l'escenari de la jornada lúdica. Petits i grans vam poder participar de tota classe d'iniciatives, i veure en acció als alumnes en diferents modalitats esportives.

A la tarda, l'activitat es  va iniciar amb el clàssic triangular entre Pares - Professors  - Alumnes de l'Escola. Aquest any, els participants, van ser dos Equips de Pares i un de Professors. Amb resultat d'empat.

Després ja ens vam anar preparant pel sopar. Us volem agrair a tots la paciència, per les inclemències del temps, que a última hora van provocar la reubicació de tot el parament de taules i cadires al Pavelló. Tot i aixó, vam gaudir d'un gran sopar de germanor entre tots plegats, petits i grans.

En finalitzar el sopar, vam poder ballar tots amb l'Orquestra en directe!

Us deixem un petit recull de fotografies, animant-vos a que ens feu arribar les vostres (ampa@cepiscopal.org) per poder ampliar el recull fotogràfic d'aquesta gran festa.




Grácies a tots!
Us esperem a la propera!

President i Junta de l'AMPA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada