24 d’octubre 2016

CONFERÈNCIA 8/11/2016 "VALORS EN FAMÍLIA, FAMÍLIA EN VALORS"

Benvolgudes famílies,

En el marc del treball conjunt de l'AMPA i escola per establir canals de comunicació i participació entre l'escola i les famílies, aquest any comencem el curs amb una conferència sobre el tema dels valors. Tema cabdal en la educació dels nostres fills.

Impartirà la conferència el Juanjo Fernàndez amb el títol “Valors en família, família en valors”.

«Els nostres valors fonamentals... quins són i què en fem? Els transmetem, els inculquem, els fem descobrir..? Som referència per als nostres fills, també en els valors

Es tracta d'una xerrada dinàmica i amb sentit de l'humor, en la que pares i mares obtindreu recursos per posar-los en práctica posteriorment.

En Juanjo Fernández és llicenciat en Filosofia i Lletres, i ha estat professor. Ha escrit articles en relació amb l'educació en el temps lliure, obres de teatre, i els llibres "La Pregària de la Porta”, “Preguem de la A a la Z" i "Déu ens perdona sempre". Les seves últimes obres són, precisament, “Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)” i “30 Manaments per Tractar amb Adolescents”.


La conferència tindrà lloc el dimarts dia 8 de novembre a les 17’45 h a la sala d’audiovisuals del col·legi, i per facilitar la vostra assistència hi haurà servei de guarda i cura a la biblioteca (ho haureu de comunicar als vostres tutors, a l'escola o a porteria fins al 4 de novembre)

Us animo a participar!



Manel Jové i Oliva
President de l'AMPA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada