21 d’octubre 2016

NOVA JUNTA, CURS 2016-2017

Benvolgudes famílies

Una vegada aprovada, en Assemblea General Ordinària, la nova Junta de l’AMPA per al curs 2016-2017, els càrrecs i socis que van sortir nomenats el passat 4 d’octubre de 2016, son els següents:

Com a Vocals: 
·                         Miquel Angel Rubio Escabias
·                         Natalia Rubio Moreno
·                         Lluis Pere Surroca Ardevol

Com a Membre col·laborador:
·                       Mireia Pardell Cartes


Els membres de la Junta es reparteixen en comissions de treball, i aquestes han canviat amb la nova composició de la mateixa (composició Junta). Us invitem a visitar l’apartat de comissions (aquí) per tal que identifiqueu les àrees de treball i les persones que en formem part.

Per aquest curs, ens plantegem reforçar la comunicació interna (Junta-Assamblea/Socis) i externa (AMPA-Escola) i continuar amb els projectes i activitats que ve desenvolupant  l’AMPA.

Tot plegat, però, requereix de la capaciat que  tinguem per aconseguir involucrar al màxim les famílies de la nostra comunitat escolar, el paper de les quals esdevé primordial.

Alhora volem agrair la tasca i dedicació dels tres membres sortints de la Junta anterior: els vocals Isidre Puig Sanchis i  Marina Masip Vilà i, la Secretària Mª Pilar Alonso Fernández.



Manel Jové i Oliva

President de l’AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada