07 de novembre 2016

Comissió de MENJADOR, curs 2016-2017

Benvolgudes famílies,

La Junta de l'AMPA va crear la Comissió de Menjador amb l'objectiu de facilitar la comunicació entre les famílies, el servei de menjador i l'escola.

La Comissió de Menjador esta dedica a fer un seguiment del funcionament del menjador escolar per tal de col·laborar en millorar la qualitat del menjador.

Es fa un seguiment dels menjars, controlar que se segueix una dieta equilibrada, runió amb l'equip de menjador per veure suggeriments o millores, així com atendre possibles queixes dels alumnes (pares/mares).

Cada any realitzem diverses visites periódiques al menjador, concretament 3, una per trimestre. Hi anem acompanyats dels pares i mares interessats en assistir-hi. D'aquesta manera podem dinar in situ i realitzar un seguiment per valorar i observar la realitat diària del menjador (confort de la sala: soroll, ordre i altres)

El calendari de les visites d'aquest curs, que també s'inclourà als butlletins de menú que rebeu periòdicament, serà el següent:
- Primera visita, el 18 de novembre de 2016
- Segona visita, el 17 de febrer de 2017
- Tercera visita, el 19 de maig de 2017

Volem que el menjador sigui un espai educatiu més on els nens i nenes estiguin a gust i tranquils, on adquireixin hàbits d'autonomia, d'higiene i d'alimentació saludable.





Aprofitem per recordarvos que qualsevol qüestió que ens vulgueu traslladar per al bon desenvolupament de l'activitat de menjador, ens ho heu de fer arribar a través dels mitjans de contacte amb l'AMPA que teniu a la vostra disposició per tal de donar-vos resposta a suggermients i dubtes de les famílies, gestionant la relació amb l'escola.



Junta de l'AMPA








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada